-
Skambinkite
+370 698 70667
top prekės
-
23,96 € Reguliari kaina 29,95 € Kaina
Kondensacinis oro sausintuvas Trotec TTK 26 E
169,01 € KainaOro valytuvas drėkintuvas TROTEC AW 10 S
304,69 € KainaOro sausintuvas Trotec TTK 170 ECO
626,91 € Reguliari kaina 895,59 € Kaina
GUDOBELĖS SĖKLŲ KAVA
Sudedamosios dalys: vienapiestė gudobelė (lot.Crataegus monogyna, angl. Hawthorn, vok. Weißdorn, rus. боярышник) 70 proc., kvapusis pipiras 30 proc.
Gudobelės sėklų kavos paruošimas ir vartojimas:
1-2 arbatiniai šaukšteliai kavos užpilami stikline verdančio vandens, uždengus palaikoma 5-7 min. Geriama be pieno 2 valandos po valgio 1-3 kartus per dieną.
Buitinės technikos ir elektroninės įrangos bei baterijų nemokamo pridavimo galimybės
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Sudedamosios dalys: vienapiestė gudobelė (lot.Crataegus monogyna, angl. Hawthorn, vok. Weißdorn, rus. боярышник) 70 proc., kvapusis pipiras 30 proc.
Gudobelės sėklų kavos paruošimas ir vartojimas:
1-2 arbatiniai šaukšteliai kavos užpilami stikline verdančio vandens, uždengus palaikoma 5-7 min. Geriama be pieno 2 valandos po valgio 1-3 kartus per dieną.
Svoris: 100g
Specifiniai kodai
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų nėra (prašome prisijungti prie paskyros, ir palikti savo atsiliepimą)
6 susijusios prekės
ERŠKĖTUOGIŲ KAULIUKŲ KAVA
Sudedamosios dalys: 100 proc. laukinės erškėtuogės (lot. Rosa canina, angl. Dog Rose, vok. Hunds-Rose, rus. шиповник) vaisiai su kauliukais
Erškėtuogių kavos paruošimas ir vartojimas:
1 arbatinis šaukštelis kavos užpilamas stikline verdančio vandens, geriausiai į pašildytą puodelį, uždengus palaikoma 5-7 min. Geriama be pieno 2-3 kartus dienoje.
ĄŽUOLO GILIŲ KAVA
Sudedamosios dalys: lietuviško ąžuolo (lot. Quercus, angl. Oak, vok. Stieleiche, rus. Dub) gilių branduoliai 100 proc.
Ąžuolo gilė yra šio augalo sėkla, išsauganti ąžuole slypinčią informaciją.
Be kofeino, yra tinkama gerti vaikams.
Gaminti kavą galima dviem būdais - užplikant arba užvirinant:
1.) Puodelyje ar arbatinuke verdančiu vandeniu užplikykite 1-2 arbatinius šaukštelius gilių kavos, uždengę palaikykite 3-5 minutes. Skaniausia, jei užbalinsite pašildytu pienu (palikite jam maždaug trečdalį puodelio) ar grietinėle.
2.) Į vandenį įdėkite gilių kavos pagal skonį (puodeliui vandens 1-2 arbatinius šaukštelius), užvirinkite. Tada užbalinkite pienu. Dar skaniau bus, jei balinsite ne pienu, o grietinėle.
MORKŲ KAVA
Sudedamosios dalys: sudžiovinti ir be riebalų pakepinti morkų šakniastiebiai (lot. Daucus, angl. Carrot, vok. Karotte, rus. морковь) 100 proc.
Pasižymi švelniu saldžiu skoniu ir aromatu.
100 g pakeliui morkų kavos pagaminti sunaudojama 1,4 kg šviežių morkų, tad užplikydami 1 arbatinį šaukštelį morkų kavos Jūs "suvalgysite dvi morkas".
Morkų kavos paruošimas:
1-2 arbatinius šaukštelius kavos užplikykite stikline verdančio vandens, idealu į pašildytą puodelį. Uždengus palaukite 1-2 min, nukošti nereikia. Tinka užbalinti pienu ar grietinėle. Skanaus!
VARNALĖŠOS ŠAKNŲ KAVA
Sudedamosios dalys: 100 proc. varnalėšos (lot. Arctium, angl. Burdock, vok. Kletten, rus. лопух) šaknys.
Skonis panašus į įprastinį kavos pupelių kavos skonį.
Varnalėšos šaknų kavos paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį kavos užplikykite stikline verdančio vandens, geriausiai į pašildytą puodelį. Uždengus palaukite 3-5 min. Galima lengvai užbalinti pienu ar grietinėle. Skanaus!
Vartojimas: lygiai taip pat, kaip geriama tradicinė kavos pupelių kava - pavalgius arba kai norisi pailsėti.
KIAULPIENĖS ŠAKNŲ KAVA
Senovinis mūsų gėrimas. Siekiame atgaivinti tradiciją.
Skonis panašus į įprastinį kavos pupelių kavos skonį.
Be kofeino.
TRŪKAŽOLĖS ŠAKNŲ KAVA
Sudedamosios dalys: 100 proc. trūkažolės ((lot. Cichorium , angl. Chicory, vok. Gemeine Wegwarte, rus. цикорий) šaknys
Cikorijų kavos paruošimas: 1 arbatinis šaukštelis kavos užpilamas stikline verdančio vandens, uždengus palaikoma 3-5 minutes kad prisitrauktų, nukošti nereikia. geriama 1-3 kartus per dieną.
Likusias minkštas šaknis naudinga valgyti, galima pvz, su medumi ir smulkintais riešutais. Be to, galima vietoj medaus dėti šviežio agurko arba obuolio, svogūnų laiškų arba krapų, apšlakstyti citrinos sultimis - sunaudoti maistui.