Hot Deals
Visos kategorijos

naujienlaiškis

10 € NUOLAIDA UŽSISAKYK MŪSŲ NAUJIENLAIŠKĮ IR GAUK 10€ NUOLAIDĄ* SEKANČIAM UŽSAKYMUI! AKTYVUOK NUOLAIDĄ!

  • −5%
Krausen LUXE STYLE 40/30/30

Katijonų mainų derva Krausen LUXE STYLE 40/30/30


267,27 €
Kaina: 253,91 € Sutaupote 5%
Su PVM

Katijonų mainų derva Krausen LUXE STYLE 40/30/30 yra dervų mišinys, specialiai sukurtas vandeniui su dideliu geležies ir mangano kiekiu ir normaliu kietumu. Mišinys, į kurio sudėtį įeina dervos: 777, C100E ir A500P. 



Kiekis

  Elektronikos atliekų pridavimas

Buitinės technikos ir elektroninės įrangos bei baterijų nemokamo pridavimo galimybės

  Duomenų apsauga

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Katijonų mainų derva Krausen LUXE STYLE 40/30/30 maišas 25 litrų, yra dervų mišinys, specialiai sukurtas vandeniui su dideliu geležies ir mangano kiekiu ir normaliu kietumu. 

Kokie dervų mišinio naudojimo privalumai?

  1. veiksmingas geležies ir mangano šalinimas: Dervos veiksmingai pašalina didelį geležies ir mangano kiekį, kuris gali sukelti dėmių ir kitų estetinių problemų vandenyje.
  2. Efektyvus kietumo šalinimas: Kalcio ir magnio jonai, kurie gali sukelti apnašų susidarymą ir kitas vandens sistemų problemas.
  3. Geresnė vandens kokybė: Dervos gali pagerinti bendrą vandens kokybę, nes pašalina ištirpusius teršalus ir pagerina skonį bei kvapą.
  4. Mažesnė priežiūra: Dervos gali sumažinti vandens sistemų priežiūros reikalavimus, nes apsaugo nuo apnašų susidarymo ir kitų kietumo sukeliamų problemų.
  5. Ilgalaikis veikimas: Dervos yra patvarios ir, tinkamai prižiūrint ir regeneruojant, gali užtikrinti ilgalaikį veikimą.
  6. Lengva naudoti: dervą lengva įrengti ir naudoti, ją galima naudoti įvairiose vandens valymo sistemose, įskaitant buitines ir pramonines.
  7. Ekonomiškai efektyvi: Dervos yra ekonomiškas vandens valymo sprendimas, užtikrinantis prieinamą ir veiksmingą vandens kokybės gerinimo būdą.
  8. Lankstūs veikimo parametrai: Dervos gali veikti plačiame pH, temperatūros ir srauto greičio diapazone, todėl tinka įvairiems vandens šaltiniams ir valymo sistemoms.

Svarbu pažymėti, kad dervos mišinio veiksmingumas šalinant geležį, manganą ir kietumą gali skirtis priklausomai nuo konkrečių vandens sąlygų ir esančių teršalų tipo bei koncentracijos. Todėl rekomenduojama pasikonsultuoti su vandens valymo specialistu, kad būtų nustatytas tinkamiausias valymo metodas konkrečiam vandens šaltiniui.

666

Specifiniai kodai

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra (prašome prisijungti prie paskyros, ir palikti savo atsiliepimą)

Pateikite atsiliepimą

Katijonų mainų derva Krausen LUXE STYLE 40/30/30

Katijonų mainų derva Krausen LUXE STYLE 40/30/30 yra dervų mišinys, specialiai sukurtas vandeniui su dideliu geležies ir mangano kiekiu ir normaliu kietumu. Mišinys, į kurio sudėtį įeina dervos: 777, C100E ir A500P. 

Pateikite atsiliepimą