Hot Deals

Gerk vandenį drąsiai!

Kad geriamasis vanduo būtų bekvapis, iš jo turi būti pašalinta didžioji dalis natūraliai požeminiame vandenyje esančių, bet nemalonaus supuvusių kiaušinių kvapo vandenilio sulfido dujų. Tam reikia pasitelkti sudėtingas technologijas. Ir tai tik vienas iš darbų, kuris atliekamas prieš patiekiant vandenį gerti.

6 priežastys, kodėl verta gerti vandenį iš geriamojo vandens osmoso sistemos.

Specialistai sako, kad ieškoti vandens parduotuvėje visai nebūtina – galima drąsiai gerti vandenį iš tiesiogiai filtruojančio-tiesioginio srauto vandens filtro. Taip ne tik sutaupysite, bet ir praturtinsite savo organizmą mineralinėmis medžiagomis, kurios jus pasieks iš sistemos. Apie mineralizatorių plačiau:

1. Vanduo iš vandens filtro- yra žymiai pigesnis, palyginti su tuo, kurį galima parsinešti iš parduotuvių. Į penkių litrų talpos tarą supiltas vanduo yra 3 kartus brangesnis nei vanduo iš filtro.

2. Vandenyje iš osmoso filtro su mineralizatoriumi - kaip ir mineraliniame vandenyje yra ištirpusių žmogaus organizmui labai naudingų mineralinių medžiagų, tokių kaip kalcis, magnis, taip pat sulfatų, chloridų ir pan.

3. Vanduo iš vandens filtro - yra kokybiškas, saugus ir sveikas.

4. Geriant vandenį iš osmoso sistemos taupomas pats vanduo, kurio atsargos nuolat mažėja. Reikia žinoti tai, kad 1 litro vandens buteliukui

pagaminti reikia sunaudoti 2,8 litro vandens.

5. Naudojant vandenį iš vandens filtro mažinamas klimato atšilimo efektas, nes gaminant vandenį buteliukuose išskiriama 2,5 mln. tonų per metus

anglies dioksido dujų, kurios daro didžiausią įtaką klimato atšilimui.

6. Geriant vandenį iš filtro, mūsų aplinka yra mažiau teršiama plastiku, kadangi plastikinių buteliukų suirimui reikia apie 450 metų; 10. Geriant

vandenį iš vandens filtro saugomos mūsų upės ir ežerai.

Taigi įvertinus visus pliusus galima konstatuoti, kad vanduo iš vandens filtro yra saugus ir sveikas. Todėl jį galima drąsiai gerti, o dar smagiau žinoti, kad šis vanduo yra kur kas pigesnis nei pirktinis.