Hot Deals

Įsipatogink hamake!

Hamakai

 

Hamakas yra vienas tų gana paprastų daiktų, kuris turi galią savybę padėti pamiršti visus rūpesčius ir atsipalaidavus pagaliau atsipūsti. Mums svarbi Jūsų gyvenimo kokybė, Jūsų poilsis, tad siūlome labai platų hamakų pasirinkimą kiekvienam pagal jo poreikius. Nuo tokių, kurie tinka namuose, iki tokių, kurie naudojami turistinių žygių metu. Rinktis pritaikytą konkrečiai paskirčiai yra būtina, kadangi tuomet jo funkcionalumas bus kur kas didesnis.

1.      Gulimi hamakai dažniausiai naudojami soduose, tačiau tinka ir namuose. Tai magiška atsipalaidavimo priemonė, kuri padės Jums pamiršti dienos rūpesčius ir sukurti asmeninę erdvę, kurioje galėsite suptis vėjyje.

2.      Gulimi su kartele hamakai dažniausiai kur kas labiau išlaiko savo formą. Jie puikiai atrodo ir terasose, žinoma, balkonuose. Tik reikia rasti kokybišką ir tvirtą pakabinimo vietą, kad esant didesniam vėjui – jie stabiliai išsilaikytų.

3.      Sėdimi hamakai gali būti transportuojami su Jumis visada, kai tik kur nors einate. Jie labai dažnai vadinami miesto hamakais, kadangi einant į parką – visada galite neštis su savimi. Svarbiausia, kad yra lengvi, neužima daug vietos, galiausiai, atrodo labai stilingai.

4.      Kūdikiams ir vaikams skirti hamakai ne tik graži interjero puošmena, tačiau taip pat ir labai saugūs, pritaikyti mažojo poreikiams. Svarbiausia rinktis pagal vaiko amžių bei svorį, kad hamakas atitiktų saugumo reikalavimus.

5.      Turistiniai hamakai dažniausiai pasižymi kur kas didesniu tvirtumu nei visi kiti. Tuo pačiu ir lengvumu, nors yra labai patvarūs. Juos galima neštis su savimi dešimtis kilometrų – nebus sunku, o panorus prigulti po medžiu – visada bus tokia galimybė.

6.      Stovai hamakams užtikrina, kad pastarasis stabiliai prisitvirtins ir tuo pačiu galėsite nesunkiai rasti hamakui labiausiai tinkamą vietą sode nepriklausomai nuo to, kad greta nėra medžių arba stulpų.

7.      Priedai hamakams yra labai įvairūs, tad papildykite šios nuostabios „vėjo lovos“ funkcionalumą su specialiais suktukais, virve bei tentais, kurie apsaugos juos nuo blogo oro.

Hamakas yra labai paprastas ir daugelio soduose esantis daiktas. Tačiau tik jo netekus dažniausiai suprantama, kad nėra nieko maloniau, kaip šiltą vasaros dieną suptis saulės spinduliuose ir skaityti knygą.