Hot Deals

Probiotikai? kas tai? ir kuo mums naudingi?

Norite švarių namų?  bei geros sveikatos? Atsakysite- TAIP. Norite visa tai turėti be jokių cheminių priemonių? Taip pat TAIP? Nuostabu, mes ir jūs einame viena kryptimi.

Mes nesiūlome Jums nieko, ko nesame bandę patys. Kai mūsų namuose apsigyveno probiotiniai valikliai, skalbikliai, kūno priežiūros priemonės bei purškalai, pastebėjome, kad:

  •  Labai sustiprėjo visos šeimos atsparumas ligoms. Ypač vaikų (juk puikiai žinome, kas su mažaisiais prasideda, kai jie ima lankyti darželį, ar rudenį grįžta į mokyklas).

  •  Pagražėjo oda (dingo spuogai, bėrimai, alerginės reakcijos). Probio produktai ypatingai gali nudžiuginti žmones, kenčiančius nuo dermatito, egzemos, psoriazės ir pan.

  • Švaros palaikymas namuose tapo lengvas, smagus ir taupus (galite sutaupyti iki 70% pinigų ir laiko), o švariuose namuose gyventi žymiai maloniau.

  • Tikrai esate girdėję posakį „sveikame kūne sveika siela", tačiau tam, kad mūsų kūnas liktų sveikas bei energingas jam reikia ir „sveikos" aplinkos. „Tačiau ką mes galime padaryti?" - paklausite Jūs. - „Dabar visur viskas užteršta." Taip, sutinkame, kad pasirūpinti visa aplinka gal ir ne pavyks, tačiau savo namų erdve, kur praleidžiame daugiausia laiko, rūpintis privalome. Galime palaikyti švarą joje, pasitelkdami gamtai ir žmogaus organizmui draugiškas, tausojančias priemones.

Būtent tokias probiotines, gerosiomis bakterijomis praturtintas priemones mes Jums ir siūlome. Jos skirtos:

- Jūsų kūno švarai bei higienai;

- Jūsų namų švarai;

- Jūsų augintinių švarai ir gerai savijautai.

  • Probiotikais praturtintos priemonės ne tik efektyviai valo, bet ir sukuria natūralią apsaugą Jūsų namų paviršiams, naikina bakterijas, virusus, grybelius. Panašiai jos apsaugo ir jūsų odą, ar augintinių kailį. Pradėjus jas naudoti, Jūsų aplinka taps ne tik švaresne, bei draugiškesne gamtai. Joje pastebimai sumažės alergijų, ligų bei prastos savijautos apraiškų.

  • Geriosios bakterijos, kurių yra visuose Probio produktuose, yra gyvybingos. Patekusios ant valomo paviršiaus ar Jūsų odos, jos ten įsikuria bei ima daugintis, pamažu nukonkuruodamos blogąsias bakterijas bei sukurdamos subalansuotą ir saugią mikroflorą. Tokioje aplinkoje beveik negalima rasti įvairių ligų sukėlėjų, ji tampa ypatingai palankia Jūsų šeimos bei Jūsų augintinių sveikatai.

  • Kviečiame Jus transformuoti savo namus į gamtai ir sveikatai draugiškus su Probio. Pradėkite nuo savęs ir pamatysite, kaip pamažu keičiasi visa Jūsų aplinka.